SAVETI URADI SAM
Popravljamo frižidere, veš mašine,auto klime, sudo-mašine, klima uredjaje, šporete, bojlere, TA-peci...
        Elektrofrigo servis baziran je na porodicnoj tradiciji 50 godina unazad. Široki spektar poslova, kada su u pitanju popravke kucnih aparata, obuhvata našu strucnu delatnost. Bavimo se prvenstveno servisom bele tehnike što obuhvata: popravku šporeta, popravku bojlera, popravku rashladnih vitrina, montaža klima uredjaja, servis klima uredjaja, servis ta peci, servis zamrzivaca, rešavanjem problema kada su elektro instalacije u pitanju, izradom dihtung guma za frižidere i zamrzivace. Naša terenska služba dolazi u najkracem roku.
        Radno vreme je od 08:00 do 22:00 casa. Godinama u nazad trudimo se da kvalitetom i strucnošcu opravdamo vaše poverenje. Pozovite nas i proverite zašto smo najbolji.
            Penzionerima dajemo poseban popust i pružamo maksimalno razumevanje. Kultura prilikom ulaska u svaki stan je prioritet našeg poslovanja. Radimo na celoj teritoriji grada Beograda i to servis bele tehnike Zvezdara, servis bele tehnike Vracar, servis bele tehnike Voždovac, servis bele tehnike Banovo brdo, servis bele tehnike Karaburma, servis bele tehnike Mirijevo, servis bele tehnike Novi Beograd, servis bele tehnike Zemun, servis bele tehnike Rakovica.
        Napomena
        Cesto nam se javlja potreba za sledecim zanimanjima: serviser za veš mašinu, serviser za sudo mašinu, serviser za klima uredjaje, serviser za auto klime, serviser za ta peci, serviser za frižidere, serviser za zamrzivace, serviser za bojlere, elektricar za elektro aparate, majstor za frižidere, majstor za sudo mašine, majstor za bojlere, majstor za ta peci, majstor za klime, majstor za auto klime, majstor za kucne aparate, majstor za veš mašine.


WEB MASTER 064/248-52-62
BRZ DOLAZAK.
011/2830-520
063/1963-065
ELEKTRO SERVIS CUCUKOVIC 011/2830-520 063/1963-065