SAVETI URADI SAM
Popravljamo frižidere, veš mašine,auto klime, sudo-mašine, klima uredjaje, šporete, bojlere, TA-peci...
Popravka frižidera

        Rutinske radnje naših servisera su: zamena kompresora, zamena termostata, zamena dihtung guma na vratima, zamena freona u instalaciji, zamena ventilatora, zamena senzora za temperaturu, zamena grejaca frižidera, zamena neonskih sijalica, zamena sijalice u frižiderskom delu, zamena šarki na vratima, zamena rucki na vratima itd...Takodje popravljamo frižidere novije generacije, uspešno rešavamo kvarove na elektronici, imamo kompletne delove za sve frižidere. Magnetne gume za vrata frižidera izradjujemo u svim dimenzijama koje postoje na tržistu. Bavimo se i nalivanjem poliuretanskih izolacija.
        Ako vam se desi da vam frižider procuri uradicemo vam kompletnu zamenu poliuretanske izolacije. Moramo napomenuti da punjenje gasa na frižiderima nije sigurna popravka i na tu vrstu popravke ne dajemo garanciju.
        Evo par saveta koji mogu produziti vek vašem frižideru:
        Kada je leto i kada su velike vrucine termostat frižidera podesite na minimum jer tako ce se steci uslov da se kompresor malo duže odmara i tako produži svoj vek.
        Posle transporta ostavite frižider da miruje minimum 2 sata jer ulje u kompresoru mora da se slegne.
        Ako ste ostavili vas frižider negde u podrum i niste ga dugo upalili to moze biti velika greška jer motor frižidera treba paliti na svakih 90 dana da radi bar 1 sat. Tim postupkom u compresoru frižidera doci ce do podmazivanja koje je neophodno da bi se sprecio suvi start. Cesto se ljudi na svoju ruku odluce za menjanje termostata na frižideru, to je velika greska jer se mogu izazvati teži kvarovi zbog kojih vas frižider nece moci da se popravi.Sve ovo važi i kada je u pitanju popravka rashladnih vitrina .

WEB MASTER 064/248-52-62
BRZ DOLAZAK.
011/2830-520
063/1963-065
ELEKTRO SERVIS CUCUKOVIC 011/2830-520 063/1963-065